Segway Snarler īpašais piedāvājums
FEAR NO PLACE
SEGWAY POWERSPORTS Ziņas
SEGWAY POWERSPORTS

Kas ir Segway Powersports

Segway Powersports ir novatorisks Segway-Ninebot grupas meitas uzņēmums, kas ir vienradzis globālajā viedās mobilitātes nozarē. Segway-Ninebot ir trīs galvenie biznesa reģioni – Āzijas un Klusā okeāna, Eiropa un Amerika. Segway Powersports produkti tiek pārdoti vairāk nekā 100 valstīs un reģionos visā pasaulē. Uzņēmumam pieder vairāk nekā 1000 globālu patentu. Segway Powersports produktu klāstā ietilpst dažādu klašu kvadracikli, tajā skaitā gan Side-by-Side, gan sporta sacīkstēm paredzētie modeļi, robottehnika, kartingi, pašbalansējošie skrejriteņi, skrejriteņi un cita specifiska moto tehnika. Sekojot ļoti daudzpusīgajām lietotāju vajadzībām šajā segmentā, Segway-Ninebot turpina ieņemt vadošo pozīciju nozarē ar savu jauno produktu izstrādi.

Ninebot, Pekinā bāzēts transporta robotikas jaunuzņēmums un oriģinālā divriteņu balansējošā elektroskūtera Segway ražotāja Segway Inc. sāncensis, 2015. gada aprīlī iegādājās Segway Inc., piesaistot 80 miljonus ASV dolāru no Xiaomi un Sequoia Capital. Segway Inc. ASV dibināja izgudrotājs Dean Kamen. Divriteņu oriģinālie balansa "segveji" netiek ražoti vairāk no 2020. gada, bet no 2022. gada Segway-Ninebot strauji ienāk globālajā kvadraciklu tirgū ar ļoti plašu produktu klāstu un 2023. gada beigās par tā pārstāvi Latvijā ir kļuvis AF Moto.

Zīmola vīzija

Apkalpot vairāk nekā 1 miljardu cilvēku pasaulē ar inovatīviem tuvās satiksmes (tā sauktajiem last mile vehicles) transporta un robotu produktiem. Kļūt par vienu no atraktīvākajiem un cienītākajiem 500 tehnoloģiju uzņēmumiem pasaulē.

Zīmola devīze

FEAR NO PLACE – NEBAIDIES NO VIETAS nozīmē, ka Segway ir ne tikai drosmīgs un gatavs visdažādākajiem bezceļa apstākļiem, bet arī ļauj baudīt dzīvi un nodoties piedzīvojumiem dabā. Segway Powersports drosmīgi sniedz vēstījumu: mēs esam ikkatru mirkli gatavi dažādiem izaicinājumiem. Zīmola filozofija ir izsakāma ar domu – kur ir griba, tur būs arī ceļš!